Flexibiliteit en dynamisch

Ons team gaat projecten graag aan.

Passie voor het vak

Met vele jaren ervaring bestaat het team van Verkade uit professionele elektrotechnische deskundigen.

Met vele jaren ervaring

Ons team gaat projecten graag aan.

een jong en dynamisch installatiebedrijf

Gespecialiseerd op het gebied van het aanleggen en leveren van elektrotechnische installaties, datanetwerken en verlichting.

Een cultuur van aanpakken en doorpakken

Met vele jaren ervaring bestaat het team van Verkade uit professionele elektrotechnische deskundigen.

probleemoplossend vermogen & kwalitatief werk

Gespecialiseerd op het gebied van het aanleggen en leveren van elektrotechnische installaties, datanetwerken en verlichting.

De mening van onze klanten

Kwalitatief hoogwaardig werk, snel en efficiënt opleveren.

De klant staat bij ons altijd centraal, nauw contact onderhouden en flexibiliteit zijn daarin voor ons erg belangrijk.

Fam. Boot

Wij hebben Peter ervaren als een zeer vakkundig elektrotechnicus. Hij heeft bij ons zowel binnen als buiten de verlichting aangepast en aangelegd. Peter is prettig en makkelijk in de omgang en denkt mee bij problemen en hoe die op te lossen. We hopen in de toekomst nog vaker van zijn diensten gebruik te zullen maken.
Bedankt Peter en tot gauw ;)

Fam. Van hoek

De heer Verkade heeft bij ons de toilet verbouwd en alle elektra vervangen en hij heeft het goed afgewerkt en is een stuk goedkoper dan andere bedrijven. Hij heeft ons een aantal ideeën voorgesteld wat hij van de toilet kon maken hij heeft een elektrische schakelaar ingebouwd en heeft het plafond verlaagd. Ik zou dit bedrijf echt aanbevelen aan andere mensen. Bedankt en groetjes van Fam. Van hoek

Loes & Frank (Voorhout)

Peter Verkade heeft bij ons electra verplaatst en een nieuwe groepenkast geplaatst t.b.v. van onze nieuwe keuken. Daarnaast heeft hij de verlichting in de keuken voor zijn rekening genomen en, toen hij toch bezig was, hebben wij hem ook gevraagd om ons te verlossen van onze 'kabelbrei' (stroom, netwerkkabels, TV kabels, telefoonkabels). Alles is nu keurig weggewerkt in een 'systeemplint'. Peter denkt mee, komt met tips en adviezen en alles is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Wij kunnen hem van harte aanbevelen!

Ronald

Voor een eerlijk, goed en betrouwbaar werk dat onder zeer plezierige omstandigheden wordt gedaan kan Peter gerust in de arm worden genomen. Hij heeft bij ons de verlichting in de woonkamer/keuken vakkundig omgebouwd naar led-verlichting (duurzaam, sfeervol, energiezuinig). Daarnaast heeft Peter de internet-installatie verplaatst en aan onze wensen aangepast. Dit alles gebeurt in een goede prijs/kwaliteit verhouding waarbij geen verassingen (allerlei bijkomende kosten) achteraf plaatsvinden.

Martijn Kuyt

Peter, bedankt voor het goed en vlot uitvoeren van de van de elektrawerkzaamheden aan ons bedrijfspand en het prettige contact. Graag doe ik in de toekomst opnieuw een beroep op je.

Zetta van der helm

Peter Verkade heeft bij ons in de keuken de elektra vervangen /verplaatst. En hij heeft de meterkast vernieuwd en extra groepen er bij gemaakt, tevens ook enkele led lampen opgehangen. We zijn zeer tevreden over het werk van Peter, en zullen hem zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Fam. Selier

De heer Verkade heeft bij onze verbouwing alle elektra vernieuwd, de meterkast uitgebreid en alles netjes afgemonteerd. Tevens heeft hij ook alle verlichting opgehangen. Wij waren zeer tevreden over hem en zullen hem zeker aanbevelen en in de toekomst ook voor verdere elektra werkzaamheden vragen!

Er komen meer referenties aan...

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Wij nemen u graag bij de hand voor al uw elektrotechnische vraagstukken.