Flexibiliteit en dynamisch

Ons team gaat projecten graag aan.

Passie voor het vak

Met vele jaren ervaring bestaat het team van Verkade uit professionele elektrotechnische deskundigen.

Met vele jaren ervaring

Ons team gaat projecten graag aan.

een jong en dynamisch installatiebedrijf

Gespecialiseerd op het gebied van het aanleggen en leveren van elektrotechnische installaties, datanetwerken en verlichting.

Een cultuur van aanpakken en doorpakken

Met vele jaren ervaring bestaat het team van Verkade uit professionele elektrotechnische deskundigen.

probleemoplossend vermogen & kwalitatief werk

Gespecialiseerd op het gebied van het aanleggen en leveren van elektrotechnische installaties, datanetwerken en verlichting.

Kwalitatief hoogwaardig werk, snel en efficiënt.

Activiteiten

Elektrotechnische installaties

Bij het aanleggen van de elektrotechnische installaties gaan wij zorgvuldig te werk. Hiervoor is een deskundig oog onmisbaar. Elektrotechnische installaties is meer dan alleen de juiste kabel verbinden. Het vereist planning, inzicht en deskundigheid. Bij onze elektrotechnische werkzaamheden kan je denken aan het aanleggen van of vervangen van bestaande installaties, het distribueren van het elektrotechnische netwerk en het aanpassen of installeren van de groepenkast.

Datanetwerken

Het aanleggen van een datanetwerk is een onmisbaar aspect van de bedrijfsomgeving. Zonder datanetwerk is die omgeving niet operatief. Wij adviseren in het kiezen van de juiste toepassing en oplossing voor uw project. Het aanleggen van standaard en gecertificeerd datanetwerken in diverse categorieën, draadloze oplossingen als WiFi en het installeren van de serverkast(en) behoort tot onze werkzaamheden.

Speciaal en luxe verlichting

Verlichting is een essentieel onderdeel voor de sfeer in de bedrijfsomgeving. Verkade is gespecialiseerd in het geven van advies voor uw optimale verlichtingsplan. Wij passen de verlichting in het ontwerp en zorgen daarmee voor een aangename en prettige werksfeer op de werkvloer.

Installeren van Beveiliging camera’s

Beveiliging is een van de belangrijkste aspecten voor een veilige werkomgeving. Zo is het installeren en monteren van verschillende CCTV-systemen (Closed-circuit television) t.b.v. beveiliging en toegang zowel draadloos als vaste aansluiting een specifieke bekwaamheid van Verkade.

Storingen verhelpen

Storingen kunnen ervoor zorgen dat de werkplek niet optimaal operationeel is. Verkade kan u snel afhelpen van uw storingen. Neem gerust contact met ons op voor het oplossen van al uw elektrotechnische storingen.

Kabelmanagent

Een nette opgeruimde werkplek is van groot belang voor het personeel. Het heeft een stimulerend en motiverend effect. Kabelmanagement draagt bij aan de vermindering van storingen en vergroot daarbij ook de veiligheid. De kabels zijn netjes weggewerkt in de bureaus, en de werkplek is daarmee klaar voor gebruik.

Kwalitatief hoogwaardig werk, snel en efficiënt opleveren

De mening van onze klanten

Bekijk alle referenties!

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Wij nemen u graag bij de hand voor al uw elektrotechnische vraagstukken.